Om verksamheten

Atlas Advokater är en ung och modern advokatbyrå som har haft en spännande utveckling och som har vuxit stadigt alltsedan starten 2017. I dagsläget är vi fem advokater, fyra biträdande jurister, en kontorschef och en juristassistent. Vårt huvudkontor är beläget i fina lokaler på Kungsholmen, i närheten av Stockholms tingsrätt, och vi har ett filialkontor i nya lokaler i centrala Nyköping.

Vi är ett sammansvetsat team med högt till tak, och vi sätter ett värde i att det finns erfarna kolleger att bolla tankar och idéer med i verksamheten.

Atlas Advokaters delägargrupp består av tre advokater som alla leder varsitt team med olika inriktningar. Atlas Advokaters styrka är att vi – inom våra team – är nischade och specialiserade inom våra respektive rättsområden, samtidigt som vi – genom våra olika team – har en bredd som innebär att vi kan erbjuda specialiserad hjälp inom många olika rättsområden.

Vem söker vi och vad erbjuder vi?

Vi söker en biträdande jurist, med särskilt intresse för affärsjuridik, tills vidare på heltid till vårt kontor i Stockholm.

Vi söker i första hand dig med tingsmeritering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du har en hög servicekänsla och är van vid att ha många bollar i luften samtidigt. Vidare är du en noggrann och ordningsam person som även är positiv och social, men som också trivs med att arbeta självständigt.

Du erbjuds en spännande tjänst på en växande advokatbyrå med en trevlig och familjär stämning. Det finns mycket goda möjligheter för dig att själv påverka din karriär och arbetssituation, liksom att vara med och påverka och utforma byråns framtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde av tjänsten sker enligt överenskommelse. Lön efter överenskommelse.

Vänligen skicka CV, personligt brev, samt eventuella för tjänsten relevanta intyg och referenser till advokat Marcus Jonsson Engstrand; marcus@atlasadvokater.com senast den 12 mars 2021.

Urval sker löpande.

Se mer om vår verksamhet här på www.atlasadvokater.com.