Om verksamheten

Atlas Advokater är en ung och modern advokatbyrå som har haft en spännande utveckling och som har vuxit stadigt alltsedan starten 2017. I dagsläget är vi fem advokater och fyra bi-trädande jurister. Vårt huvudkontor är beläget i fina lokaler på Kungsholmen, i närheten av Stockholms tingsrätt, och vi har ett filialkontor i nya lokaler i centrala Västerås.

Vi är ett sammansvetsat team med högt till tak, och vi sätter ett värde i att det finns erfarna kolleger att bolla tankar och idéer med i verksamheten.

Vem söker vi och vad erbjuder vi?

Vi rekryterar nu en-två advokat/-er, med särskilt intresse för brottmål, tills vidare på heltid till våra kontor i Stockholm och Västerås.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du har en hög servicekänsla och är van vid att ha många bollar i luften samtidigt. Vidare är du en noggrann och ordningsam person som även är positiv och social, men som också trivs med att arbeta självständigt. Andra språk än svenska är meriterande.

Du erbjuds en spännande tjänst på en växande advokatbyrå med en trevlig och familjär stämning. Det finns mycket goda möjligheter för dig att själv påverka din karriär och arbetssituation, liksom att vara med och påverka och utforma byråns framtid.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Tillträde av tjänsterna sker enligt överenskommelse. Lön efter överenskommelse.

Skicka CV, personligt brev, samt eventuella för tjänsten relevanta intyg och referenser till emelie@atlasadvokater.com senast den 20 december 2019. Se mer om vår verksamhet på www.atlasadvokater.com. Urval sker löpande.