Om verksamheten

Atlas Advokater är en ung och modern advokatbyrå som har haft en spännande utveckling och som har vuxit stadigt alltsedan starten. I dagsläget är vi fem advokater, tre biträdande jurister och en juristassistent. Vårt huvudkontor är beläget i fina lokaler på Kungsholmen, i närheten av Stockholms tingsrätt, och vi har ett filialkontor i nya lokaler i centrala Västerås.

På Atlas Advokater arbetar vi nära våra klienter, som kommer till oss med ärenden inom de rättsområden där vi är specialiserade. Hos oss är varje klient i fokus. Det viktigaste och mest värdefulla för oss är förtroendet från våra klienter, och detta förtroende förvaltar vi genom hårt arbete och ett trevligt bemötande mot varje klient. Det hårda arbete som vi på Atlas Advokater lägger ner på våra klienter kännetecknas av stor juridisk kunskap, brinnande engagemang och ett genuint intresse för de rättsområden som Atlas Advokater arbetar med.

Arbetsbeskrivning

Vi rekryterar nu en-två advokat/-er, inriktade på brottmål, tills vidare på heltid. 

Vem söker vi och vad erbjuder vi?

Vi söker dig som är advokat med särskilt intresse för – och några års erfarenhet av – brottmål.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du har en hög servicekänsla och är van vid att ha många bollar i luften samtidigt. Vidare är du en noggrann och ordningsam person som även är positiv och social. Andra språk än svenska är meriterande.

Du erbjuds en spännande tjänst på en växande advokatbyrå med en trevlig och familjär stämning.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Tillträde av tjänsterna sker enligt överenskommelse. Lön efter överenskommelse. 

Skicka CV, personligt brev, samt eventuella för tjänsten relevanta intyg och referenser till emelie@atlasadvokater.com senast den 30 november 2019. Tjänsterna kommer att tillsättas snarast.