Om verksamheten

Atlas Advokater är en ung och modern advokatbyrå, som har haft en spännande utveckling och har vuxit stadigt alltsedan starten. I dagsläget är vi fem advokater, tre biträdande jurister och en juristassistent. Vi sitter i fina lokaler på Kungsholmen, i närheten av Stockholms tingsrätt.

På Atlas Advokater arbetar vi nära våra klienter, som kommer till oss med ärenden inom flera olika rättsområden. Hos oss är varje klient i fokus. Det viktigaste och mest värdefulla för oss är förtroendet från våra klienter, och detta förtroende förvaltar vi genom hårt arbete och ett trevligt bemötande mot varje klient.

Arbetsbeskrivning

Vi rekryterar nu en administrativ kontorsansvarig tills vidare på heltid.

I rollen som kontorsansvarig arbetar du brett och ansvarar för administrationen på byrån. Du kommer att ha kontakt med klienter personligen, via mail, brev och telefon. Du kommer också att sköta externa kontakter med leverantörer, myndigheter och domstolar, ha ansvar för posthantering, samt ordna med inköp av kontors- och förbrukningsmaterial. Du kommer också att bistå juristerna med praktiska arbetsuppgifter samt ansvara för advokatbyråns sociala medier och löpande bokföring.

Vem söker vi och vad erbjuder vi?

Du erbjuds en spännande tjänst på en modern advokatbyrå med en trevlig och familjär stämning på kontoret. Vi erbjuder dig möjlighet att ta stort eget ansvar och egna initiativ.

Till denna tjänst söker vi dig som brinner för service och har en mycket god administrativ förmåga. Du har några års erfarenhet av administrativt arbete och motiveras av variation, flexibilitet vid utförande av arbetsuppgifterna samt av en verksamhet där det hela tiden händer något.

Det är mycket meriterande om du är utbildad paralegal, tidigare har arbetat på en domstol eller på en advokatbyrå. Det är också meriterande om du har arbetat med löpande bokföring, och/eller har kunskaper i bokföringssystem som t.ex. Fortnox.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du har en hög servicekänsla och har en mycket god förmåga att sköta interna och externa kontakter. Du har lätt för att se vad som behöver göras och du har lätt för att anpassa dig till förändringar och fatta snabba väl avvägda beslut. Vidare är du en noggrann och ordningsam person som även är positiv och social. Då svenska är vårt huvudsakliga arbetsspråk ser vi att du har mycket goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt. Övriga språk är meriterande. Vi ser även att du har goda kunskaper i Officepaketet.

Vad erbjuder vi?

Tillsvidareanställning. Tillträde av tjänsten sker enligt överenskommelse. Lön efter överenskommelse. 

Skicka CV, personligt brev, samt eventuella för tjänsten relevanta intyg och referenser till info@atlasadvokater.com senast den 30 november 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.