Marcus Jonsson

MARCUS JONSSON

Advokat

Emelie Righammar

EMELIE RIGHAMMAR

Advokat

Jennica Paulette

JENNICA PAULETTE

Advokat

Samboavtal

Vid en separation mellan samboende ska egendomen fördelas enligt reglerna i sambolagen. Reglerna medför dock ofta att separationen och fördelningen blir problematisk. För att undvika problematiken är det lämpligt att upprätta ett samboavtal som sätter lagreglerna ur spel. Ett samboavtal kan upprättas innan ni flyttar ihop, men även efter det att ni har flyttat ihop. Ett samboavtal behöver inte registreras hos någon myndighet för att vara gällande. Vi hjälper er gärna med dessa frågor, och kommer i samråd med er fram till vad som bäst gynnar er i ert ärende.

Arvoden och betalning

Upprättande av samboavtal kan i regel inte finansieras av vare sig rättsskydd eller rättshjälp, vilket innebär att ni måste bekosta detta själv. Kostnaden styrs helt och hållet av hur komplicerade förhållandena är i ert enskilda ärende och hur mycket tid som går åt för att ni ska känna er nöjda med samboavtalet.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.